Homepage

Allereerst even voorstellen……

Intermediante is een bureau dat, zoals de naam al aangeeft, intermediairservices verleent aan Europese bedrijven en particulieren. Dit betreft primair Advies en Bemiddeling voor Vestiging en Verblijf in Brazilië.

Daarmee richt Intermediante zich op de volgende doelgroepen:

bullit Midden Klein Bedrijf (MKB)
bullit Vermogende particulieren
bullit Pensionado's
bullit Zaken- en ervaren reizigers

 

Naast bovenstaande activiteiten ondersteunt Intermediante bedrijven met:

bullit Business Development
bullit Projectmanagement activiteiten
bullit Crisis Management

Deze activiteiten vinden eveneens plaats voor de grootzakelijke markt en Multinationals.

Door de vele jaren aan internationale business activiteiten is Intermediante een betrouwbare partner die de zaken voor u end-to-end regelt. De tevredenheid van de klant en kwaliteit staat bovenal.

Alle activiteiten vinden plaats vanuit zowel Nederland, België als Brazilië. Daarmee bestaat er een direct schakel om zaken locaal af te handelen. Door de ruime ervaring die Intermediante heeft van de Braziliaanse markt, kan deze een belangrijke rol spelen in het daadwerkelijk opzetten en begeleiden van uw bedrijfsactiviteiten in Brazilië.

Het centrum van de activiteiten van Intermediante ligt in Natal. Dit is een regio die zeer sterk in ontwikkeling is met enorme interesse vanuit diverse Europese landen en steun van de Braziliaanse overheid. Deze interesse is zeker te danken aan de steeds meer stabiele koers die Brazilië vaart in de modiale economie. Natal ligt voor Europa strategisch en is derhalve een zeer goede uitvalsbasis voor andere gebieden van Brazilië en overige landen van Latijns Amerkia.

Kortom, Brazilië bruist!!

Er liggen voor bedrijven in deze enorme opkomende BRIC-markt tal van kansen om te investeren en er de vruchten van te plukken. Een goede start is daarbij het halve werk!!

Uiteraard, een goede aanpak is om het allemaal zelf te regelen. Deze weg hebben wij ook zelf bewandeld. De praktijk heeft ons ook geleerd dat de Braziliaanse markt zeer complex is en vele valkuilen kent. Omdat wij er velen zelf hebben genomen en de (financiële) desillusies zelf hebben kunnen ervaren willen wij u deze teleurstellingen graag besparen. De keuze is aan u. Het zelf regelen, of een vertrouwenspartij in de arm nemen die met volledige transparantie de zaken voor u in Brazilië behartigt. Wat u ook besluit...

Intermediante heet u van harte welkom!


Voor meer informatie: